Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Om spamberichten te voorkomen, vragen we u om de tekst hier linksonder over te typen, voordat u het bericht verstuurt.
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Door het versturen van het formulier gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van de ingevulde gegevens.

  Privacyverklaring

  ICTBuddy gaat zorgvuldig om met uw privacy. Uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres,telefoonnummer en andere contactgegevens) worden bewaard in onze eigen systemen en zijn niet toegankelijk voor derden.

  Gebruik van onze diensten

  Wanneer u informatie opvraagt over een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Robohost en/of onze eigen hardware. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  Communicatie

  Wanneer u berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar persoonlijke gegevens die voor de betreffende activiteit die wij (gaan) bieden relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden.De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Robohost en/of onze eigen hardware. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  Doeleinden

  We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze Privacyverklaring tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

  Derden

  De door u verstrekte informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan informatie met een derde erkende partij intern gedeeld worden.

  Keuzes voor persoonsgegevens

  Wij bieden alle bezoekers aan de website de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.